ГОСПОДИНОВИ СТРОЙМАРКЕТ ООД
Плочи / Плотове, Дървен материал, Добрич

GS Строймаркет е борса за търговия на едро и дребно с мебелни материали и има повече от 20 годишен опит на българския пазар. Разполагаме с търговски бази в шест града в страната, с винаги заредени складове за мебелни материали, отлични цени, бързо и качествено обслужване.

Господинови Строймаркет ООД вече има повече от 20 години доказан опит зад гърба си в търговията на едро и дребно с мебелни материали, консумативи и аксесоари. В нашите магазини и скалдове ще намерите пълен асортимент продукти за мебелното производство. Предлагаме и пълна гама продукти и консумативи за производството на мебели и обзавеждане по класически стандарти, както и иновативни решения по най-модерни тенденции.

През изминалите години, борсите за мебелни материали GS Строймаркет се доказаха като надежден и лоялен партньор в бранша и извоюваха водещи позиции на територията на Североизточна България. Към настоящия момент имаме собствени търговски и складови бази в градовете Варна, Добрич, Каварна, Шумен, Русе и София, които обслужват както големи корпоративни клиенти, така и индивидуални поръчки. От скоро предлагаме на нашите клиенти и възможност за онлайн поръчка през новият ни електронен магазин.

GS Строймаркет извоюва своето стабилно място на пазара като директен вносител, дистрибутор и официален представител за региона на редица български и европейски фирми. Поддръжаме винаги заредени складове за мебелни материали, мебелни плоскости, работни кухненски плотове, оборудване, инструменти и машини за мебелисти и дърводелци, обзавеждане за баня и кухня, материали за производство на мебели, мебелни аксесоари, обков, консумативи, бои, лакове и лепила за дърво и много други артикули.

Ние сме в крак с всички новости и последни тенденции и можем да намерим решение на всеки проблем и имаме избор за всеки вкус. Посетете нашите магазини, за да се уверите в любезното и бързо обслужбване, разнообразния асортимент от предлагани продукти, ниските цени, както и неустоимите ни месечни промоции и акции.

Контакти
гр. Добрич, ул. Ангел Стоянов 2