ГеоТехКопер ООД
Бюра, Гардероби, Детски стаи, Дизайн / Интериор, Коридор, Кухни, Магазини, Мебели по проект, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Хотели, София

Фирма GTC  Design е основана през 1994г.  От  2000г. компанията се специализира в проектиране и производство на мебели и  днес разполага със собствена производствена база, оборудвана с модерни машини и технологии и с екип от квалифицирани проектанти, които създават оптималните решения за всеки интериор.

GTC  Design разработва авторски индивидуални проекти, внимателно съобразени с възможностите на пространството и предпочитанията на клиентите.
В своята над 15 годишна история компанията е създала и реализирала стотици проекти на кухни, дневни зони, спални, детски стаи, офиси, хотели, магазини.

Производствена база
Производствената база на GTC  Design се намира в гр.София и разполага с високо технологично оборудване, което позволява качествена и прецизна обработка на мебели до най-дребния детайл. Мебелите могат да се изпълнят във всички популярни материали като плоскости от ПДЧ, МДФ с естествен фурнир или с богата палитра от плътни тонове с варианти в мат и гланц.

Кухненските плотове се изработват от  термоплот с дебелина 3,4,6 см, а също и от технически камък в разнообразна гама от цветове и шарки. За гръб на стената предлагаме варианти както от традиционните дървесни плоскости, така и облицовка от оцветено или прозрачно стъкло в съчетание с тапет или текстилен десен. GTC  Design работи с утвърдени производители на метален обков, с който се постига прецизно качество, функционалност и елегантна визия на обзавеждането.

Контакти
гр. София ж.к. Стрелбище, ул. Нишава 167 - 171