БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ
Гардероби, Дизайн / Интериор, Дизайнерски мебели, Кухни, Маси, Мека мебел, Нощни шкафчета, Секции, Скринове, Спални и легла, Пазарджик

„Благой Ангелов – Колорадо” ЕТ е фирма, основана през 1997 година в град Пазарджик.

2005 година екипът на МФ “Колорадо”  посреща в собствена фабрика на 18 000 м2, с над 8 000 м2 застроена площ, функционираща в съответствие със съвременните европейски стандарти на работа.

След сериозни инвестиции и внедряване на високотехнологични машини са обособени три основни линии на развитие в производство и продажби: Мека мебел, Корпусна мебел и Интериорни врати.

Философията на МФ “Колорадо” е да създаде уют в домовете на всеки свой клиент, предлагайки му качествени и функционални изделия на цени така разумни, че всеки да може да си ги позволи.

МФ “Колорадо” гъвкаво адаптира производството си към променящите се тенденции и изисквания на пазара. Асортиментът е фокусиран върху изчистения и функционален дизайн на изделията, който включва:

Мека мебел –холови гарнитури, холови ъгли, кухненски и трапезни ъгли, матраци

Корпусна мебел – спални комплекти, холови секции, обзавеждане за детска стая, кухни, легла, холни и кухненски маси, портманта, бюра, шкафове за обувки, тв шкафчета и други

Интериорни врати – фурнировани, крафтмастер, както и по индивидуални запитвания и проекти.

Фирмата предлагаме на своите контрагенти безплатна доставка на територията на Република България.

ЕТ „Благой Ангелов – Колорадо” се развива, подобрява и разширяваме дейността си като се стреми максимално да удовлетвори изискванията на своите клиенти и партньори.

 

Контакти
България, 4400 Пазарджик ул. Г. С. Раковски № 11