БИСМАР ООД
Услуги, Специализирани издания, София

Бисмар е специализирано издателство в областта на производството на мебели, продуктовия дизайн, интериора и архитектурата. Основано е през 1999 г. Изданията му са добре познати и ценени не само сред специалистите от бранша, но и от широк кръг хора с интерес към дизайна, новите материали и технологии и създаването на модерна среда.

ИЗДАНИЯ:

– списание „DМТ – дизайн, материали, технологии”- от 1999 г. до днес

– специализиран каталог „Мебелна и дървообработваща промишленост” –

от 2000 до 2010 г.

– списание „MD – мебелен дизайн и интериор” – от 2005 г. до днес.

Сред изданията на Бисмар са книги, учебници и друга специализирана литература.

Бисмар е единственото българско издателство, член на Международната асоциация на специализираните издания в областта на мебелната промишленост FSM от 2010 г. и на престижната Международна асоциация на специализираните издания в областта на мебелите и интериора IAFP от 2013 г.

Издателството е член на БКДМП и неин партньор от 2014 г.

Бисмар е партньор на най-големите български и международни браншови изложения в целия свят, като напр. Техномебел и Светът на мебелите (София), iSaloni (Милано, Италия), imm cologne и Interzum (Кьолн, Италия), Maison&Objet (Париж, Франция), Interieur (Кортрийк, Белгия), Sicam (Порденоне, Италия), Heimtextil и Ambiente (Франкфурт, Германия), CIFF (Гуанджоу и Шанхай, Китай), MIFF (Куала Лумпур, Малайзия), IFEX (Джакарта, Индонезия) и много други.

Издателството е медиен партньор и съорганизатор на редица инициативи и конкурси в областта на дизайна, сред които „Българска мебел на годината“.

Бисмар е партньор на значими български и международни сдружения, асоциации и организации като:

– Dibla – най-голямата платформа за интериорен и продуктов дизайн в България

– дизайнерска група „Черга“ – сдружение на българските продуктови дизайнери

– EBIA (European bedding industries’ association) – Eвропейска асоциация на индустрията за легла и матраци

– ЕFIC (European Furniture Industries Confederation) – Европейска конфедерация на мебелната промишленост към Европейския парламент

Контакти