Фабриано ООД
Бюра, Гардероби, Детски стаи, Заведения, Коридор, Кухни, Магазини, Мека мебел, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Хотели, София

Фирма ФАБРИАНО e с предмет на дейност проектиране и производство на интериорна мебел. Вече 16 години изграждаме своя стил и имидж съчетавайки функционалността и удобството с актуалните акценти в мебелния свят. Утвърдили сме се на българския пазар с прецизно и качествено изработване на корпусна мебел. Наши клиенти са частни домакинства, престижни хотели, бутикови магазини и търговски дружества.

Нашите проектанти имат богат опит, както в проектирането на класически мебели, така и на мебели с модерна и изчистена линии. Крайна цел при всеки проект е възможно най-доброто съчетание на формите, цветовете, осветлението, удобството и не на последно място функционалността на създадения интериор.

Нашия успех се дължи както на квалифицираните ни служител и дългогодишно обучаван персонал, така и на съвременната ни база оборудвана с високотехнологични машини.

Контакти
гр. София, Драгалевци, бивш стопански двор