АСТРА ДЕА МЕБЕЛ ЕООД
Бюра, Детски стаи, Секции, Столове, Тръбна мебел, Русе

Контакти:

БУРГАС

Адрес: гр. Бургас, Сливница 61
Моб. телефон:  0878 367233 ,  0877 507205

Нац. телефон: 0 700 100 66
E-mail: astra_bs@cansportbg.com

 

Централен офис:
Адрес: с. Кукорево 8673, обл. Ямбол, общ. Тунджа, ул. Граф Игнатиев 52
Тел.: 046/667900
Факс: 046/667904
Моб. телефон: 0885 013468
Нац. телефон: 0 700 100 66
E-mail: office@cansportbg.com
GPS координати: 42.439955, 26.535269

Контакти
с. Кукорево 8673, обл. Ямбол, общ. Тунджа, ул. Граф Игнатиев 52