АРТ ПЛАСТ ЕООД
Консумативи, Аксесоари / Обков, Лепила, Пловдив

„Арт Пласт“ ЕООД е дружество с ограничена отговорност, създадено през 1997 г. с основен предмет на дейност – търговия с естествени и изкуствени кожи за мебелната и обувната промишленост.

„Арт Пласт“ ЕООД България е лидер на българския пазар и задоволява със своя асортимент и най-изискания и претенциозен вкус. Фирмата е с над 14-годишен опит и разполага, както със складови бази, така и с транспорт за доставка на заявените артикули. Понастоящем ние предлагаме на българския и международен пазар кожи (естествени и изкуствени) и голямо разнообразие от тапицерии. Видовете тапицерии са от най-реномирани световни производители с внимателно подбрани характеристики и десени, гарантиращи дългосрочна инвестиция от ваша страна. Изкуствените кожи са в актуални цветове и с високо качество.

Арт Пласт се стреми да предложи на своите клиенти цялата гама продукти, необходими за производство на обувки: ходила, богато разнообразие от кожи (естествени и изкуствени), лепила, материали за фортове, бомбета и табани, аксесоари.

За комплексно и качествено обслужване на нашите клиенти ние осигуряваме кратки срокове и безплатна доставка на заявените артикули.

Клиентите ни контактуват с пазара посредством, закупения от нас продукт. Това ни прави съучастни на успешната им реализация и горди, когато на свой ред и те спечелят доверието на своите клиенти.

Затова нашите постоянни партньори от страната и чужбина високо ценят съвместната ни дейност и общото ни приятелство.

За нас е важно да доставяме продуктите в срок.

Държим на сплотеността в екипа и на приятелството с деловите си партньори.

Мотивирани сме да растем и разгръщаме дейността си като се развиваме и отваряме нови работни места, даващи поле за изява на креативни и модерно мислещи хора, на коректни и лоялни професионалисти.

Богатата гама от лепилата DENLAKS, която се предлага на клиентите се произвежда по най-съвременни технологии, отговарящи на стандарта за качество ISO 9001-2000,в производствената база в гр. Истанбул.Без да отстъпва от утвърденото вече високо качество при производството на лепила на органична и водна основа, термопластични лепила, фирмата обогати своя продуктов асортимент и с ново преполимерно лепило, което се изработва по германска технология в новосъздадената производствена база.

Днес продукцията с марка DENLAKS, предназначена за обувната, мебелната и дървообработваща, текстилната, автомобилната и опаковъчната промишленост за ламиниране и подови настилки се изнася в над 18 страни, благодарение на доказано високото си качество, целящо максимално удовлетворение на клиентите.

Качеството осигурява нашето бъдеще.

Адрес:

гр. Ямбол-8600
ул. Руен 74
тел:+359 46 663 219 ; факс:+359 46 662 141
тел/факс: +359 46 662 114 – централен склад

гр. Пловдив-4000
бул. Кукленско шосе 9
gsm: +359 887 799 855 – търговски директор
тел.:+359 32 675 777 – мениджър продажби

e-mail: art_plast@yahoo.com

http://www.tapicer.bg

Контакти
гр. Ямбол-8600 ул. Руен 74
гр. Пловдив-4000 бул. Кукленско шосе 9