ЕРА БЕСТ ООД
Плочи / Плотове, Заготовки от дървесина, Дървен материал, Шумен

ЕРА БЕСТ ООД е основана и регистрирана в България през 2013 година, започвайки дейност с търговия на дървен материал и през 2015 година разширява дейността си с дървообработване. Седалището на фирмата се намира в град Върбица, област Шумен, където е в непосредствена близост до суровината, която получава от своята партнираща фирма ЕРА ЕООД.

ЕРА ЕООД е с 15 годишен опит в дърводобивния сектор и целта на двете фирми е затваряне на цикъла по дърводобив и дървообработване чрез съвместна дейност. Партнирането на двете фирми увеличава гъвкавостта на производство, предлагайки индивидуален подход към всички клиенти, конкурента цена и високо качество чрез обработването на своя добита дървесина от добре управлявани и сертифицирани гори.

Благодарение на успешното развитие и съвместана дейност на двете фирми, през 2019г е постигната целта да се затвори цикъла на производство, стартирайки производство на мебели от масив.

ЕРА БЕСТ ООД разполага със собствена база в град Върбица, където екипът се състои от уверени и амбицирани хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения допринасят до успешното развитие на фирмата. Производственият персонал е мотивиран да отговори на изискванията на клиентите за качество, прецизност на изпълнение и кратки срокове за изпълнение.

Контакти
Гр. Върбица, ул. Септ. Въстание №2а, ПК: 9870