Судал ЕООД
Лепила, София

Soudal е водещ световен производител на полиуретанови пени, лепила и уплътнители. За своята над 55 годишна дейност компанията се е превърнала от малка семейна фирма в международен холдинг, притежаващ производствени предприятия и представителства на всички континенти. В Soudal Group работят над 4000 души, а годишният оборот е над 1 млрд. евро.
Компанията доставя своята иноваторска продукция в повече от 140 страни. Холдингът има 25 производствени завода, намиращи се на 4 континента и 77 представителства по целия свят.
Собственият изследователски център, постоянните инвестиции в най-нови технологии, адаптиране към нуждите на локалните пазари, осигуряват най-високо качество на продукцията и определят успеха на Soudal Group.

През 2017 година,Soudal придоби Словенският производител на лепила за индустрията Митол и стана част от Soudal Group. Заводът е с над 70 годишна история и портфолио от над 500 висококачествени продукта,които намират приложение в индустрии като мебелното производство,опаковки и други.

Контакти
1138 София, бул. "Цариградско шосе" № 425