ТИФАНИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Аксесоари / Декорация, Мека мебел, София

Tiffany Home Studio е представител на водещи фирми – производители на световния пазар. Ние сме директни вносители на висококачествени тъкани за пердета и дамаски, на естествени и изкуствени кожи, мека мебел, тапети, спални комплекти, аксесоари и декорации. Нашите продукти се отличават с качество и дизайн, които отразяват световните тенденции.
Творческият екип на Студио Тифани е изграден от млади, креативни и амбициозни хора. Ние предлагаме пълна гама от услуги свързани с проектирането на интериорен дизайн. Консултираме се и работим съвместно с професионалисти от различни области : архитекти, мебелисти, конструктори, инженери, художници, декоратори. Нашата философия е да изследваме и поставяме под въпрос традиционните решения, да предлагаме нови и да търсим по – добър подход в работата с нашите клиенти.
Ако имате нужда от професионален съвет, заповядайте в нашия шоурум. Ние можем да Ви предложим един напълно завършен цикъл, от оглед , функционално зониране, 3D визуализация на Вашето жилище, хотел или заведение до окончателното завършване на Вашия обект.

Контакти
София, Ботевградско шосе 268, магазин 3