ТЕКА БЪЛГАРИЯ ЕООД
Мивки, София

“ТЕКА ИНДУСТРИАЛ” АД е мултинационална компания с дългогодишен опит в производството на електроуреди за вграждане, мивки и смесители за кухня и баня, професионално кухненско оборудване, електроника, санитарни системи, индустриални контейнери и контейнери за течности.Фирмата е основана през 1924 г. в Германия, като в момента е базирана в Испания и Германия и има над 4200 служители, а годишният и′ стокооборот е над 1,2 милиарда евро.

 

Компанията притежава 25 предприятия в15 страни и 33 дъщерни фирми,чрез които продуктите достигат до потребителите в над 110 страни на 5 континента.

 

Гамата на фирмата включва пълно кухненско оборудване:фурни, котлони, абсорбатори, микровълнови фурни, хладилници, съдомиялни, перални машини, сушилни, мелници за хранителни отпадъци, мивки от закалено стъкло, инокс и гранит, смесители за кухня и баня, душ системи и аксесоари, а също така и електрически бойлери, индустриални контейнери, контейнери за газ и течности, умивалници, професионално кухненско оборудване и електроника.

Това богато разнообразие в производството се дължи на непрекъснатите инвестиции в развитието на продуктите и разработката на иновации и ви позволява да направите своят най-добър избор.

 

Тека Кüchentechnik означава специализация в обзавеждането за кухня:

• Електродомакински уреди за вграждане.

• Мивки от закалено стъкло, инокс и гранит.

• Смесители за кухня и баня

Компанията успя да се наложи като най-добрата марка в тези три сектора в много страни.

Във всяка от нашите фабрики се прилага еднотипна производствена система.От началото на 1998 г. всички фабрики на „Тека” прилагат стандартите ISO 9001 и ISO 9002, което е гаранция за изключителното качество на продукцията.

Всички наши продукти се отличават с перфектност до най-малките детайли, висока немска технология и отличен испански дизайн.

Водещ принцип при предлагането на нашите продукти е: „Качество по-високо от цената”.

От 2005г. на българския пазар успешно работи и дъщерната фирма “ТЕКА БЪЛГАРИЯ” ЕООД, която е създадена с цел да задоволи по-добре съществуващите си и потенциални клиенти и нарасналото търсене на местният пазар.

Удоволетвореността на клиента е най-добрата реклама за марката „ТЕКА”.Продуктите на фирмата са популярни и предпочитани  от производителите на мебели, архитектите, проектантите и дизайнерите на кухни.Продуктите се предлагат в избрани кухненски студия, специализирани магазини за мебели, бяла техника, фаянс и строителни материали – в зависимост от гамата.

Една от основните отговорности на „Тека България ЕООД” е да защитава доброто име на компанията и марката с продукти, които са символ на високо качество и престиж.

Контакти
България, София 1784, бул. Цариградско шосе 135 (в сградата на Офис Експрес)