СЕРЖАНИ ООД
Аксесоари / Обков, София

Фирма Сержани ООД е основана през 1991г. Основна дейност на фирмата е производството на мебелен обков и аксесоари, детайли, сувенири и заготовки от месинг.

Всички изделия са произведени от масивен месинг – материал даващ гаранция за здравина и качество, и не само, обработен добре, изделията са  с топъл  блясък и красота.

Голяма част от производството заема изработката на изделия по индивидуални проекти. В зависимост от тенденциите на пазара и желанието на клиентите, произведените детайли се предлагат с различни декоративни покрития –  полиран месинг, никел, сатен и т.н.

Фирмата разполага със собствена, добре оборудвана производствена база и има завършен цикъл на производство  от суровина до готово изделие. Производството е специализирано  и организирано за малки детайли в малки серии. Като производствена фирма Сержани ООД се ползва с  добър имидж  и работи предимно с български производители и търговци от мебелният бранш. Член е на Браншовата камара на  дървообработващата и мебелна промишленост. Благодарение на натрупаният опит и желанието, Сержани ООД се стреми да предлага на своите клиенти – добри и качествени продукти и все по-коректно и надеждно партньорство.

Контакти
Адрес: гр. София, ул.Земеделска 41