РУДИ АН ЕООД
Бюра, Гардероби, Детски стаи, Дизайнерски мебели, Заведения, Кухни, Маси, Матраци, Мека мебел, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Хотели, Варна

Фирма „Руди-Ан” ЕООД е създадена през 1994 г. с цел производство и търговия на тапицирана (мека) мебел. През годините се утвърждаваме напазара със свой собствен дизайн и функционалност на произведените мебели. През март 2007 г. производството ни се премести в нова, модерна фабрика, отговаряща на всички европейски критерии и изисквания.  Това доведе до създаване на по-добри условия за работа, повишаване на качеството и намаляване на времето за производство. Производството се осъществява с нови модерни машини, част от които роботизирани. Дървеният материал, влаган в изделията се изсушава и обезпаразитява в нов вид сушилни с голямо бързодействие. Новата база дава по-големи възможности за проектиране и изработка на все по-нови и нови модели, отговарящи на пазарното търсене и определящи се от него. Силата ни е в съчетаването на няколко показателя в произведените продукти, а именно:
– надеждност
– дизайн, отговарящ на изискванията на клиентите ни
– функционалност – повечето модели са трансформиращи се в спални, т.е. удобни за постоянно ползване и почивка.
Разтегателните механизми са 21 вида и непрекъснато се разработват нови и нови.
Към настоящият момент произвеждаме над 100 модела като дизайн, с над 300 артикула.
Обзавели сме над 300 хотела, над 250 заведения и хиляди домове.
Дългогодишният опит и създадената организация ни дават възможност да предложим един изключително добър продукт при конкурентни цени, но не за сметка на качеството.

Контакти
Фабрика с мебелен салон "Руди-Ан"гр. Варна, срещу летище Варна