РОБЕРТ БОШ ЕООД
Машини, Инструменти, София

За производителите в областта на дървообработването предлагаме определящи тенденциите в развитието стационарни циркуляри, прободни триони, ръчни циркуляри и саблени триони. Гамата за дървообработване се допълва с ексцентрикови шлифовъчни машини, лентови шлифовъчни машини, вибрационни шлифовъчни машини, електрически рендета и верижни триони. За всички електроинструменти от синята серия ние предлагаме подходящи системни консумативи. Към тях например спадат водещи линеали за оберфрези и триони за рязане чрез потапяне, както и подходящо прахоулавяне.

 

При разработването на иновационни шлифовъчни материали Bosch се базира на повече от 130 години опит. В тясно сътрудничество с международни партньори, като например производители на бои и лакове, от Bosch се проучват най-напред различни потребности на клиентите. Всеки отделен процес – от посипването на зърната до крайния продукт – е разработен с най-високите технологични стандарти и усъвършенства тяхната съгласуваност. Нашите заводи производители в Англия и Швейцария допринасят за постигане на най-високо качество. По този начин се гарантира, че при повърхности с високи изисквания и скъпи материали ще се постигнат желаните резултати от шлифоването.

В нашия завод за твърди сплави в Италия ние контролираме производствения процес на твърдата сплав от А до Я. Ние сме единственият производител, който сам произвежда необходимия му твърдосплавен прах. От точно дозираните части от кобалт (заради ударната му жилавост), титан (заради антикорозионните му свойства) и волфрам (заради твърдостта му) ние създаваме различни оптимизирани за съответните приложения рецепти, с които се постигат максимална издръжливост и качество на рязане.

Контакти
1407 – София FPI Business Center бул. Черни връх 51Б