Мебекс ЕООД
Бюра, Врати, Гардероби, Детски стаи, Заведения, Коридор, Кухни, Магазини, Маси, Мебели от метал, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Тръбна мебел, Хотели, Пловдив

Фирма “ Мебекс “ е създадена 1994 година като ЕДНОЛИЧНО ДРУЖЕСТВО С ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ, чийто собственик е Стефан Димитров Върбанов. “Мебекс” ЕООД притежава централен офис в гр.Пловдив.

Дейността на фирмата е основно насочена към износ на мебели за вериги магазини и търговци на едро, разположени в Европа. Основната дейност на фирмата е производство, търговия и износ на класически и модерни серии от висококачествени мебели, произведени от различни видове дървен материал като бук, дъб, чам, клен, липа, топола, ясен и други, както и от фурнировани плочи MDF и ПДЧ.

Основните ни клиенти са мебелни фирми от Дания, Холандия, Франция, Белгия, Англия и други страни в Европа и по света. Фирмата е специализирана в обзавеждане на хотели, ресторанти и частни домове, старчески домове, образователни центрове, различни обществени сгради.

Следвайки съвременните тенденциите в стиловете на мебелите, работейки с мебелни дизайнери, постоянно подобряваме предлаганите от нас продукти и разработваме нови такива в натурален финиш, боядисани, както и със състарен ефект.

Произвеждаме мебели по конкретни запитвания, модели и спецификация на клиенти. Производствената ни гама също включва тапицирана мека мебел, мебели за училища и образователни центрове.

Нашият 29 годишен професионален опит в мебелния бизнес, както и контактите ни в България и с международните фабрики, ни позволява да дадем на нашите клиенти гаранция за отлично качество и много добри условия на доставка.

Голяма част от нашите мебели и разработени колекции можете да разгледате в нашия сайт www.mebex.org.

Контакти
гр. Пловдив, бул.Коматевско шосе 156