Перлоса Естаблишмънт ЕООД
Бюра, Врати, Гардероби, Детски стаи, Заведения, Коридор, Кухни, Магазини, Маси, Мебели от метал, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Тръбна мебел, Хотели, Пловдив

Мебелна фирма Перлоса Естаблишмънт ЕООД с търговка марка Мебекс присъства повече от 19 години на българския и европейския мебелен пазар като доставчик на висококачествени мебели за водещи чуждестранни мебелни фирми и вериги магазини. Наши основни клиенти са мебелни фирми от Великобритания, Холандия, Италия и Германия. Наши по-известни колекции сред чуждестранните ни клиенти са дъбови мебели Harvard, колекция за спалня Georgian White, чамови колекции за трапезария и спалня – Farmhouse, Romney, Wiltshire и  много други.

Ние предлагаме широка гама от традиционни и модерни колекции от висококачествени мебели от дърво, изработени от различни видове дървесина – бор, бук, дъб, явор, липа, топола, ясен и др. С течение на годините ние разширихме нашата продуктова гама с мебели, изработени изцяло от фурнирован МДФ / ПДЧ плоскости или в комбинация с масивна дървесина и се специализирахме в производството на боядисани мебели с различни ефекти на финиша. Следвайки най-новите тенденции в стиловете за обзавеждане, ние постоянно се стремим да подобрим нашите продукти и да разработваме нови модели в различни финиши.

Ние разработваме и произвеждаме мебели по дизайн и спецификации на клиента, като осигуряваме проверка на качеството на продукта чрез проби за одобрение.
От 2010 г. ние разработваме и произвеждаме дизайнерски мебели за водещите имена в  мебелната индустрия и приключихме успешно много проекти за производство на този вид мебели като PLC колекция от столове, маси и бар столове на Pearson Lloyd, стол Robin Day,  колекцията офис мебели Lincoln за Nick Green и други единични модели за Michael Sodeau, Simon Pengelly и други международни дизайнери на мебели. Ние, също така, участваме в проекти за обзавеждане на 4 и 5 звездни хотели и хотелски вериги, както и на учебни центрове и други обществени сгради.

Нашата продуктова гама включва още: мека мебел, тапицирани столове и кресла, интериорни и екстериорни врати от масивна дървесина или в комбинация с фурнировани плоскости, тръбни и дървени мебели за училища и образователни центрове.

Нашия дългогодишен опит в мебелния бизнес и утвърдени контакти с редица български и международни фабрики ни позволяват да предоставим на нашите клиенти гаранция за качеството на продукцията и отлични условия на обслужване и доставка.

Голяма част от нашите мебели и разработени колекции можете да разгледате в нашия сайт www.mebex.org.

Контакти
гр. Пловдив, бул.Коматевско шосе 156