МОС Консулт ООД
Софтуер и Автоматизация, Услуги, Варна

МОС Консулт ООД е основана през 2007 година, като официален представител и дистрибутор на софтуерните продукти на imos AG – Германия. Благодарение на дългогодишния си опит в сферата на мебелното производство и по-точно – автоматизацията на процесите и интеграцията на модерни софтуерни решения за оптимизация на производствените процеси, можем да се похвалим с изградено име в сферата, като специализирани консултанти.

Повече…

Продукти:

imos – Софтуер за интериорен дизайн и проектиране

imos помага на производители на мебели и интериорните дизайнери от продажбите и проектирането, презентацията и дизайна до производството на изделията. Специфичната за индустрията 3D софтуерна среда се свързва с модерните машини и новите комуникационни платформи, с цел оптимизация на производството на идивидуални мебели или комплексни интериорни решения. Модулната структура на imos позволява постъпкова интеграция.

Повече…

 

МОС Склад – Вашия склад – Интелигентен. Автоматизиран. Синхронизиран.

MOS warehouse management system или просто МОС Склад е софтуерна система създадена от мебелната индустрия за мебелната индустрия. Изцяло практически насочената му структура и изчистен потребителски интерфейс правят управлението на сладовете и складовите наличнности изключително лесно и достъпно за всички. По-задълбочените функции и сложните операции са съчетани с напълно логична последователност на действията и лесно асоциираща се терминология. Именно тази семпла, но професионална комбинация е в основата за лесната употреба на софтуера.

Повече…

 

KitchenDraw – Проектирайте с лекота.

Софтуер за планиране и проектиране на интериорен дизайн. Лесно генериране на комплексни планове на помещения и свободно позициониране на множество разнообразни параметрични обекти. Софтуерът е подходящ за търговци и интериорни дизайнери, които искат да проектират идеите си възможно най-бързо, качествено и прецизно.

Повече…

 

Услуги:

Автоматизация и оптимизация

Автоматизация и оптимизация Ефективни са тези решения, които са индивидуално оптимизирани и внедрени за вас. Именно поради тази причина не е достатъчно просто да копирате и съчетаете елементите от няколко системи. Нашата цел е да разработим подход, които да ви донесе ползите, към които се целите. Благодарение на нашия опит в спецификата на мебелната индустрия, ние сме способни да придобием реалистичен поглед върху потенциала на вашата фирма. Това ни дава основата да разработваме нови идеи, да ви покажем потенциални алтернативи и да внедряваме специализирани решения, които са параметеризирани по вашите планове, продукти и възможности.

Повече…

 

Визуализация

Имате идея, но не сте сигурни как ще изглежда тя действително? Тук ние можем да ви помогнем. Благодарение на нашите специалисти вече няма нужда да тръпнете в очакване дали това е правилния паркет, дали новата ви кухня ще „пасне“ във вашето помещение или дори дали да изберете „Selena Gomez“ или „Justin Bieber“ за тапет на детето ви. С помощта на съвременната технология и професионалия софтуер, с който разполагаме, получавате отговорите на тези и подобни въпроси във възможно най-кратки срокове.

Повече…

 

3D стереоскопия

Рендирането никога не е било по-реалистично. Благодарение на множеството софтуерни продукти, нови технологии и задълбочени познания в сферата на фотографията, интериорния дизайн и мебелостроенето можем да „съживим“ всяка ваша идея използвайки 3D методи за визуализация.

Повече…

 

Анимиране на монтажни схеми
Оценяваме сложността на монтаж на вашите изделия, особено когато говорим за комплексни интериорни решения и дизайнерски конструкции. Във връзка с големия интерес от страна на наши клиенти разработихме цяла гама от анимирани монтажни схеми, които да помагат на крайните клиенти. Използвайки подобна техника не е необходимо да сте професионалист, за да сглобите своите мебели. Повече…

Контакти
Генерал Колев №54 Варна 9000 България