Д.О.М. ЕХ ООД

Фирма „ДОМ- ЕКС” ООД е основана през 1991г. Вече над 15 години сме на европейския и българския пазар с желанието и амбицията винаги да бъдем сред водещите фирми в областта на дървообработващата и мебелната промишленост. 
Основните ни търговски партньори са известни фирми, наложили се на световния пазар със своето качество и умерени цени. ДОМ- ЕКС  търгува с фирми от цял свят- САЩ, Германия, Швеция, Италия, Русия, Турция и много други. 
Наши клиенти са всички производители на мебели и дървени конструкции в България. Търговската реализация на предлаганите от нас продукти става чрез нашия централен магазин и склад в София и чрез дистрибуторите ни в България. За по- големите поръчки изпълняваме безплатни доставки на цялата територия на страната. 
Служителите на „ДОМ- ЕКС” ООД имат необходимата професионална квалификация и добри познания за предлаганите продукти. Те могат да ви дадат компетентни консултации и да помагат за вземането на необходимото Ви оптимално решение. Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички машини, които предлага. 
„ДОМ- ЕКС” ООД е член на БТПП (Българска търговско-промишлена палата) и на БКДМП (Браншова камера на дървообработващата и мебелна промишленост).  Д.О.М. - ЕКС ООД е вносител на машини и материали за дървообработващата и мебелната промишленост в България и е официален дистрибутор на някои от най-големите световни фирми в областта. 

Адрес: гр. София, ул. Кюстенджа 13-15

тел: +359 2 953 00 63

факс: +359 2 953 08 45

e-mail:  office@dom-ex.bg

http://www.dom-ex.bg