ЗММ ООД

Режещи инструменти за дървообработващата индустрия 
ЗММ ООД поддържа широка гама от стандартните си дърворежещи инструменти като складова наличност. Това включва инструменти със запоени HW/HS пластини и инструменти с механично закрепени HW/HS пластини и ножове, системи инструменти за производство на прозорци и врати, различни профилни и хобел ножове, разнообразни HW сменяеми обръщаеми пластини и крепежни елементи за фрезовите инструменти. 

Металорежещи инструменти и окомплектовка за металорежещи машини 
Предлагаме фрези за метал, райбери ръчни регулеруеми, различни видове въртящи и мъртви центри, втулки преходни, дорници присъединителни и др. 

Инструменти за прозоречни системи от PVC-профили 
Произвеждаме фрезови комплекти- каса и крило, за почистване на PVC профили след заварката им, при направата на прозорци или врати. Комплекти за фрезоване на профила на кемпфера, поддържащи блокове за едноглави, двуглави и четириглави заваръчни машини, поддържащи блокове за стъклодържатели към отрезни машини. 

Сервиз на инструменти
Предлагаме широка гама сервизни услуги за произведените от нас инструменти и окомплектовка. Това включва презаточване на режещите инструменти, подмяна и настройка на механично закрепените елементи в инструментите, възстановяване на инструменти. Прешлайфане на центриращите повърхнини в окомплектовката за металорежещи машини, др. 

Обучение
ЗММ ООД разполага с технологични възможности и ноу-хау за да осигури възможно най-доброто обучение на Вашия екип. Ние ще обучим екипа Ви да прави най-удачния избор на работните параметри, да борави с инструментите, да настройва инструмента на машината, да замерва резултатите и да поддържа безопасността на работното място. 

Предлагаме Ви първоначална и допълнителна настройка на закупените от нас инструменти към Вашата машина, както и начален пробен пуск.

Адрес: ул. Хан Аспарух 4, ПК 141, 4700 Смолян 
тел.:+359 301 62261, 62262, 62263 
факс: +359 301 6226

e-mail: office@zmm-sm.com

http://www.zmm-sm.com