Новини
Packing Just in Time събитие
31.01.2018

 

На 5ти и 6ти Декември в демо фабриката на МОС Консулт в град Варна, се проведе специално браншово събитие с официалната подкрепа и присъствие на imos AG, HOMAG Group, Smurfit Kappa, както и техни локални представители.

 

 

Идеята за събитието запозна от закупуването на HOMAG VKS 250 машина за разкрой на кашони и целеше цялостна презентация на автоматизирани производствени процеси в дървопреработвателния бранш. 

 

 

 

Първата тема беше онлайн продажби и започна с презентация на imos NET – система за онлайн продажби и конфигурация и интериорен дизайн както за крайни клиенти (imos NET B2C) така и за бизнес партньори (imos NET B2B). Презентациите продължиха с imos CAD – ядрото на всяка система предлагана от imos AG – и се фокусира над трансфер на информация от онлайн продажбите до imos CAD. Продължихме с Controller MES – решението на HOMAG Group за цялостна обратна връзка и информация от машинния парк на една фабрика, производствено планиране, планиране капацитети, обогатяване и дистрибуция на информация. Продължихме с MOS Sorter – система, ексклузивно разработена от МОС Консулт, за да се справя с проблемите при сортиране на готови детайли, чакащи да бъдат пакетирани. Събитието завърши с две презентации съответно от Регионалния Търговски Мениджър на Smurfit Kappa на тема безкрайна хартия и Fefco стандарти и Мениджър Продажби на Аркон България – официалния представител на Domino UK решения за принтиране със презентация на дигиталните решения за принтиране на висока резолюция променливи данни.

 

 

 

Обобщение на всички презентации, които нашите презентатори използваха по време на събитието може да намерите тук, а ако искате да видите детайлна програма за събитието, заедно със конкретните презентатори от imos AG, HOMAG Group, Smurfti Kappa и МОС Консулт може да кликнете тук. За да видите още моменти от събитието, не забравяйте да проверите нашата Facebook страница или кликнете тук, за да видите директно Албума със снимки от събитието. Тук пък може да намерите видео интервюта с презентаторите, в които те споделят впечатления от събитието и организацията.

 

 

 

Гледайте този кратък видеоклип, за да научите повече за Packing Just in Time ето ТУК.

 

 

Източник: МОС Консулт ЕООД