Информационни страници
Другите за нас

 

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС по случай 25 годишния юбилей на БКДМП, от Инж. Иван Бойков – Изпълнителен директор на Камара на строителите в България /КСБ/.

 

 

Уважаеми г-н Господинов,

 

Бих искала преди всичко да поздравя Вас и целия Ви екип с 25-та годишнина на Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост и да Ви пожелая все така успешна работа и в бъдеще.

Ползвам случая да благодаря за ползотворното сътрудничество, което нашата институция е имала през годините с Камарата, а през времето на моя мандат в България имах удоволствието лично да се убедя в това, като осъществихме няколко много успешни инициативи.

Силно вярвам, че установеното отлично сътрудничество ще продължи и в бъдеще в полза на българските и италианските фирми от сектора.

 

Още веднъж честит юбилей!

 

Бъдете здрави и успех!

                                                                                                                  

Г-жа Чинция Бруно

Директор на ИЧЕ – София

 

 

 

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС по случай 25 годишния юбилей на БКДМП, от д-р Румен Атанасов – Председател на Българска асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ).

 

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО от ПГ по МТЕ "М. В. Ломоносов"- гр. Добрич по повод проявената инициатива за откриване на дуално обучение по професия Техник – технолог в дървообработването, специалност Мебелно производство, както и предприетите инициативи за успешната реформа на професионалното образование. 

 
 

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост с номинация в категорията „За личност или организация, допринесла за ограничаване и превенция на неформалната икономика посредством активна позиция“, за наградите „Икономика на светло“ за 2016 г.

По време на тържествена церемония по връчване на наградите на 12 юни 2017 г. , в София Хотел Балкан бяха обявени и номинираните в трите категории –За нормативен акт; За личност или организация и за журналист или медия, допринесли за ограничаване на сивата икономика и подобряване на бизнес средата .

Снимки от награждаването можете да намерите тук .

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО от фирма Мебел-Стил ООД, гр.Търговище, по повод организацията на изложенията "Светът на мебелите" и "Техномебел" 2016 г. и професионалното отношение към фирмите – участници.

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“, гр. Велико Търново по повод регулярното изпращане на актуални статии и материали за развитието на бъдещите кадри.

 

На 27 ноември 2015 г. в парк-хотел "Санкт Петербург",  Пловдив се състоя Четвърта годишна конференция на Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Изпълнителният председател на Българска стопанска камара (БСК) Божидар Данев връчи диплом на ръководството на БКДМП за постигнати устойчиви резултати през 2015 г., защита на работодателските интереси и утвърждаване на авторитета на организацията в бранша.

Конференцията премина под мотото „Повишаване на конкурентоспособността на фирмите от сектора“.  Лектори от Германия, Великобритания и България представиха на аудиторията интересни методи и подходи как един бизнес да бъде по-успешен и атрактивно представен.

В рамките на събитието по инициатива на БКДМП за първи път се проведе церемония по връчването на годишни награди за  2015 г.  за членовете на Камарата, с цел да бъдат насърчени и популяризирани добрите примери и постиженията на фирмите от сектора.

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО от ПГДВА "Йосиф Вондрак”, гр. Русе по повод дарени стипендии на ученици.

 

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП) отличена с приз от Българската търговско-промишлена палата (БТПП) за „БРАНШОВА ОРГАНИЗАЦИЯ НА 2014 ГОДИНА“.

Статуетка „Хермес“ и почетна грамота бе връчена на 2 декември 2014 г. в Хотел „Балкан“, гр. София, в присъствието на представители на държавните институции, дипломатическите мисии, акредитирани у нас, членове на БТПП, браншови организации, медии,  регионални търговско-промишлени палати (камари), партньори на Палатата от страната и чужбина.

Снимки от събитието – тук

 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО от Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване "Христо Ботев", град Пловдив – 26.09.2014 г.

 

БКДМП класирана на ПЪРВО място за принос при постигане на целите и задачите на БТПП и удостоена с грамота и почетна награда статуетка „ХЕРМЕС“.

На 10 декември 2004 г. БТПП официално връчи годишните награди за 2004 г. На церемонията в хотел „Кемпински“ присъстваха бизнесмени, министри, депутати, дипломати, представители на медиите.

Годишните награди на БТПП са своеобразен показател за предприемаческа активност и стимул за българския бизнес.

В категория браншови организации бяха връчени две награди:

I място – Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост

II място – Асоциация на износителите на облекло и текстил в България

 

БКДМП на II място в Конкурса за най–успешен български браншови съюз за 2002-2003 г.

Конкурсът е организиран от германското Дружество за техническо сътрудничество в София, Българската търговско промишлена палата и Съюза на работодателите.

14 български неправителствени бизнес организации са номинирани за приза.

Най-успешните браншови съюзи за 2002-2003 г. са:

1.    Асоциацията на месопреработвателите в България

2.    Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост

3.    Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите

Получените призове са оценявани по готовността за съдействие на членовете на организацията при въвеждане на по-високи стандарти за производство, хигиена, по извършването на контрол от страна на съюза върху организациите.

 

 

Архив