Информационни страници
Нови членове

2019г

Октовмри МОС Роботикс ЕООД, гр. Варна, Смуглер ЕООД, гр. Сливен, Херон 3 ООД, гр. София, 
Септември Диалог А ЕООД, гр. София, Стил Билд Груп ООД, гр. София, Хемус Троян ЕООД, гр. София, Adeco Mobilier 
Август Вента груп ЕАД, гр. София
Юли Хармония ТМ ЕООД, гр. Тетевен, Акадо ЕООД, гр. София, Колос БГ ЕООД, гр. Варна
Юни Логимпекс БГ ЕООД, гр. София, Арте италиана ООД, гр. Тетевен
Април Гринд ЕООД, гр. Варна, Грандекор ООД, гр. Варна, Пъчков ЕООД, гр. Бургас

Март

МЕДИТЕРМ 01 ЕООД, гр. София 

Февруари 

АД АЛЕКСИЕВИ ЕООД, гр. Стражица, ГАЛА КОЛЕКЦИОНЕ ЕООД, гр. София

Януари Ветекс ООД, гр. Кърджали

2018г

Декември Кооперация Панда, гр. София; Мебелни къщи Ралица АД, гр. София;

Октомври 

Импала ООД, гр. Търговище; Коради ЕООД, гр. Силистра; Тека ООД, гр. София;

Септември 

Топал ЕООД, с. Негован

Юли

Димитров Експерс Карго ЕООД, гр. Варна

Май 

Вернилак България ЕООД, гр. София

Април

Мебел ООД, гр. Смолян

Февруари 

Ес Ел Си ЕООД, гр. София ; Ай Пи Ем Тимбър ЕООД, гр. София; Марина ООД, гр. Габрово; Прима Виктория ЕООД, гр. София

Януари

Емос АД, гр. Ловеч

2017г

Ноември 

Дизма М EООД, гр. Пловдив

Октомври 

Индерма ООД, гр. София

Юли

РК Дизайн България ООД, гр. Варна; Валинор ООД, гр.Пловдив

Юни 

Комполенд ЕООД, гр. София; Структура Инвест – ВМ ЕООД, гр. Смолян

Май 

Тема ООД, гр. Плевен

Април 

Ем Ес Трейдинг ЕООД, гр. Търговище

 

Март

 

Илчови ООД, гр. София; Конас ООД, гр. Благоевград; Екосис ЕООД, гр. Пазарджик; Опус 44 ООД, гр. Благоевград

 

Януари

 

 

Бетаком ООД, гр. Сливен; Биттел ЕООД, гр. Пловдив; Фурнир Тех ЕООД, гр. Благоевград

 

2016г.

 

Септември

 

 

Зенит – 357 ЕООД, с. Елешница; Е енд Д Логистикс ЕООД; 3ДЕА ООД; Лазур 152 ЕООД; Линдстрьом ЕООД

 

 

Юни

 

 

ЕСТЕР СПС ЕООД, гр. София; Поли – Аттива ООД, гр. София

 

 

Май

 

Мебелино Груп ЕООД, гр. Троян; МИЛА ФЛОР ЕООД, гр. Варна, Пробранд ЕООД, гр. София

 

Март

 

 

ДСП Бимекс ООД, гр. София

 

 

Февруари

 

 

Филмар 74 ООД, гр. София; Тинмар ООД, гр. София; Мебелистика ЕООД, гр. Пловдив; Вестман ЕООД гр. Пловдив; Гала Колеционе ЕООД, гр. София

 

 

Януари

 

 

АКРИПОЛ КОУТИНГС ООД, гр. София; ЕВРОСТИЛ БЕКО ООД, гр. София; ЕТ Кемал Бозов, гр. Сунгурларе

 

2015г.

 

Декември

 

 

Крама ООД, гр. Севлиево; Евромат МР ЕООД, гр. Габрово; Фелдер груп България ЕООД, гр. София; Ригел Елеонора Царкова ЕТ, гр. Стара Загора; Мава Индустриал АД, гр. София; Белкаро България ЕООД, гр. София; Ники ЕООД, гр. Правец; Вълков – инженеринг ЕООД, гр. Пловдив

 

 

Ноември

 

 

Валди 2000 00Д, гр. Банкя; Нипи – М АД, гр. Стара Загора; Декор – А ЕООД, гр. Русе; Лилови 77 ЕООД, гр. Троян

 

 

Октомври

 

 

БГ МЕБЕЛ ИТС  ЕООД, гр. Гълабово; Силвоод ЕООД, гр. Алфатар; Телец 2000 ООД, гр. Варна; Фантастико – Мебел ООД, гр. Русе

 

 

Септември

 

 

Хамефа АД, гр. Разлог

 

Август

Пирински Бор  – Аврамови ООД, гр. София; МС глобъл сълюшънс ЕООД, гр. София

Юли

Асоциация на производителите на дървени играчки в България, гр. София; Славея ООД, гр. Плевен

Юни

Модул плюс ЕООД, гр. Варна; Ексклузив ЕООД, гр. Пазарджик; Дограма стил – проект ЕООД, гр. Нови Искър; Мастер ООД, гр. Русе; Коради ЕООД, гр. Пловдив; Финес 98 ЕООД, гр. Добрич; Български Мебелен Клъстер, гр. София;

Май 

Трон Мебел ЕООД, гр. София; Краун ФМ ЕООД, гр. Пловдив; Кооперация Обнова, с. Черни Осъм; Девора ООД, гр. Силистра

 

Април

ЗММ Якоруда, гр. Якоруда; Меком ООД, гр. София; Рила 1 АД, гр. Пловдив

Март

Авея ЕООД, гр. София; Технолес ООД, гр. Габрово; 

Февруари

Милеви ООД, гр. Търговище; Делта Мебел Груп ЕООД, гр. Айтос; Еффект – М ЕООД, гр. Варна; Декор ЕООД, гр. Гълъбово; Мебелна Борса ЕООД, гр. Пловдив; Димитров Експрес Карго ЕООД, гр. Белослав; Зори – 2004 ЕООД, гр. Кърджали

Януари

ЕТ "Лито син – Христо Христов", гр. Търговище; Гурцов ООД, гр. Сливен; Боге – Стил ООД, гр. София; Паралел ЕООД, гр. Севлиево

2014г.

Декември

Джепето Машинъри ООД, гр. София; Зенит Груп – 05 ООД, гр. Пловдив

Ноември

Арис Фърничър Груп АД, гр. София

Октомври

Невилс ЕООД, гр. Сливен; Антарес – мебел ЕООД, гр. Поморие; Дизайнгруп ООД, гр. Бургас; Златно слънце ООД, гр. Поморие; Тека България ЕООД, гр. София

Септември

Д – Комплект ЕООД, гр. София; СЖС България ЕООД, гр. София; Трявна дъб ЕООД, гр. Бургас; Браниели Стил ЕООД, гр. Ямбол; 

Август

FunderMax GmbH, гр. София; Джано ЕООД, гр. Банско; ТЕХНОУУД ЕАД, гр. Разлог

Юли

Новел ООД, гр. Варна; Стаматови – 2010 ООД, гр. Варна; Студио Карбон ЕООД, гр. София;

Май

Мар Мебели ЕООД, гр. София; Троя Стил Пласт ЕООД, гр. Троян; Роберт Бош ЕООД, гр. София; Ролик ЕООД, гр. София; ЕТ Арма – Мариан Златков, гр. Септември; Чечосан ЕООД, гр. Смолян;

Април

СД "Програма Консулт", гр. Русе; Лекс Груп АД, гр. Ботевград; К2 ООД, гр. Добрич

Март

НАТАНАИЛ ЕООД, гр. София; Бединг ООД, гр. София; ТРЪБНА МЕБЕЛ ООД , гр. Добрич; Еренджи груп ООД, гр. Гоце Делчев

Февруари

ВАС 98 ООД, гр. Ракитово; Киров АД, гр. София; Перлоса Естаблишмънт ЕООД, гр. Пловдив; БГ ХАУС ЕООД, гр. Брацигово

Януари

Абанос ООД, гр. Севлиево; Крон 2005 ООД, гр. Пазарджик; Унисед ООД, гр. София; Оптроника ЕООД, гр. Куклен; Хит Дизайн ООД, гр. Варна; 

2013г.

Декември

Мебели Явор, гр. София

Ноември

Тошков ЕООД, гр. Пазарджик; Джи Ай Груп

Октомври

ЕТ Школснаб 2001- Антоанета Христова, гр. София; ПАП Технокомерс ООД, гр. София; Сторгозияпласт ЕООД, гр. Плевен; МОС Консултинг ООД, гр. Варна

Септември

Сталид ЕООД, гр. Ловеч, Мебел Фактор ЕООД, гр. Сливен

Август

ЛЕИС 2008 ООД, гр. Бургас; АНТАРЕС БЪЛГАРИЯ ООД, гр. София; Летиция Мебел ООД, гр. Монтана;

Юли

МАКРОНЕКС ЕООД, гр. Бургас; ПРОМЕБЕЛ БГ ЕООД, гр. София, БЕЛСМА ФЪРНИЧЪР ЕООД, гр.Ловеч

Юни

МАСТЪР КЕНТ ООД, гр. София; ЗАМСТАГ- търговия с машини – България ЕООД, гр. София; МИКОВ СИН ЕООД, гр. София; ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура "Йосиф Вондрак", гр. Русе; ТЕРА АРТ 2001 ООД, с. Орешак; БУЛДЕКОР ЕООД, гр. София; ЛИГНА ГРУП ООД, гр. София; ФОРЕСТ ТРЕЙД ООД, гр. София

Май

МОДЕКС ООД, гр. Кърджали; МИКРА ООД, гр. Пазарджик; СОЛВЕНТ ЕООД, гр. Русе; ПГ по строителство и архитектура, гр. Добрич; СТЕЛЛА 97 Велинград ЕООД, гр. Велинград;

Април

ДРИЙМС ЕООД, гр. Бургас; МЕТАЛ УУД ЕООД, гр. Гоце Делчев; БУЛЛЕС ХОЛДИНГ ЕООД, гр. София; ЕВРОМАР КОМ ООД, гр. София; КОНЕК ООД, гр. София; ВИЗА ТРЕЙД ЕООД, гр. София; ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ, гр. София; ЕТ ИВАН ЧУЧУЛАЙН, гр. София; ГОСПОДИНОВИ СТРОЙМАРКЕТ ООД, гр. Добрич; АНН 2 ООД, гр. София; Костов 69 ЕООД, гр. Пловдив; ТРАКИЯ МАРКЕТ ООД, гр. Пловдив

Март

СИНХРОН ООД, гр. Пловдив; ДЕНИС 89 С ЕООД, с. Ново село; АНТОНИС 06, гр. Пловдив; БГ МЕБЕЛ КОМПАНИЯ ООД, гр. София; ОФИС ТРЕЙД ЕООД, гр. София; МОДЪР 2002 ООД, с. Марково; БИБТЕКС А ЕООД, гр. Пловдив; БЕКЕР АКРОМА БАЛКАН, гр. София; ТРАНС ВАНКОВ ЕООД, с. Първенец; АЛФА ДИЗАЙН 1 ЕООД, гр. Бургас; УДЛЕНД ЕООД, гр. Казанлък; СТЕФАН ВЪЛЧЕВ 2005 ООД, гр. Трявна; СТИЛО ООД, гр. Бургас; КЛАСИК ООД, гр. София; ПГ по дървообработване"Иван Вазов", гр. Велинград; ПГ по горско стопанство и дървообработване"Н. Хайтов", гр. Варна; ПГ по вътрешна архитектура и дървообработване"Хр. Ботев", гр. Пловдив; ПГ по дървообработване и строителство"Ив. Асен II", гр. Хасково; ПГ по керамика и мебелно производство, гр. Севлиево

Февруари

ДИЗМА СД, гр. Пловдив; ПЕНТОП ЕООД, гр. Вършец; ХИТРОН ЕООД, гр. Бургас; МЕТАЛ ДИЗАЙН КОНСУЛТ, гр. Добрич; 

Януари

 ПРОЛАЙН ЕООД, с. Крумово; АНДВЕЛ ООД, гр. Пловдив; ВИДЕНОВ ИНТЕРТРЕЙД ЕООД, гр. Ямбол;