Информационни страници
Технически фурнири за мебелната промишленост

BUSNELLI INTERNATIONAL

Основни принципи и ценности, с които  се характеризират ноу-хау-то  и философията на Busnelli International в над 70-годишната история и дейността  на компанията като водещ производител на технически фурнири за мебелната промишленост.

 

Busnelli International е компания, която се гордее с дългогодишен опит  в предлагането и продажбата на технически фурнири от естествено  дърво и се нарежда в предната редица  на основните международни пазари, чиито клиенти са едни от най-големите имена в мебелната индустрия, архитектурата и интериорния дизайн.

ТРАДИЦИЯТА

 

Традиция, чийто корени се губят в историята на италианското производство на  мебели, декорация и дизайн, както и идентичност,  синоним на качество, опит и надеждност при доставката на природни технически фурнири от истинско дърво.

 

Нестихващото внимание към научните изследвания и технологичните иновации позволи на Busnelli International да започне производството на технически фурнири –  продукт, специално разработен, за да задоволи изискванията, генерирани от постоянния напредък в промишленото производство на мебели, с необходимостта да се гарантира постоянно голяма наличност на материали, непрекъснатост и повторяемост на цветове, структури и размери.

 

Стратегическото географско положение на дружеството, неговата способност да разбира нуждите на промишлеността в момент, в който тя е в процес на бързо развитие и ангажимент към клиентите си,   с високи гаранции и добра стойност на парите  винаги са били изключително силни страни и ценности,  предавани  през три поколения в BUSNELLI INTERNATIONAL.

 

Този нов продукт, произведен от компанията – пионер на италианската сцена,  през годините  направлява развитието на иновативни производствени процедури и технологии, внедрени специално за техническите фурнири. Това доведе до разпространението на тази разновидност на продукта и оптимизация на техническите му характеристики.

 

Търговската сила на компанията се дължи на способността за предвиждане на нуждите на клиентите, като предлага най-подходящите качествени продукти от склад, без забавяне в обработката и ефективни техники за управление и изпълнение на поръчките, чрез цялостна мрежа от агенти и дилъри.

 

Професионализъм, качество и иновации

 

Благодарение на професионален експертен опит, натрупан през годините, постоянните иновации в процесите на оброботка на суровини и привилегировани договори за продажба със своите доставчици, Busnelli International е в състояние да гарантира продукти с високи стандарти за качество.  С рационални стратегии и ограничаване на разходите компанията постига оптимизиране на стойността на парите за своите продукти.

 

Опитът с най-добрите световни фирми за мебели и дизайн позволява на компанията  непрекъснато да подобрява своето ноу-хау чрез получаване на нови стимули и вдъхновение за иновации при продуктите и развитието на нови продуктови линии.

 

ФИЛОСОФИЯ

Призванието и културата, които винаги са характеризира философията на компанията, са довели до създаването на асортимент от висок клас продукти, характеризиращи се с високо качество и фини естетически характеристики. Busnelli International тълкува вкусовете и тенденциите на пазара и да се адаптира в най-добрия възможен начин за индивидуалните изисквания.

 

Огромния и разнообразен спектър от технически фурнири на Busnelli International е резултат на задълбочено познаване и разбиране на дървото. Това позволява на компанията да се идентифицира с най-подбраната, рядка и ексклузивна екзотична дървесина от цял ​​свят,  внимателно подбрана с помощта на експертни познания и опит от много години.

 

Опит, който съчетава с особено внимание  иновациите, техническите и естетически изследвания и творчески усет в проектиране и производство на нови технически фурнири, вдъхновени от новите тенденции и моди от Европа и останалата част на света. Това  прави възможно да се предлагат съвременни стилове и задаване на мода при фурнирите.

 

ПАРТНЬОР за бизнеса, дизайнери и архитекти

 

Busnelli International предлага на дизайнери, архитекти и проектанти подкрепа благодарение на опита, придобит през годините, както и многото проекти в областта на архитектурата и дизайна и в партньорство със специалисти и фирми.

 

ОКОЛНА СРЕДА

 

Етикетът на FSC показва, че дървесината, която BUSNELLI INTERNATIONAL използва, идва от гори, управлявани в съответствие с нормите на околната среда, социално и икономически. Материалът е сертифициран.

 

Контакти:

website: www.busnelli.eu